Saturday, January 5, 2013

Vánoce a Atlantic City

Týden 24.  - 30.12.
24.12. 2012 jsem vstávala časněji, abych mohla skypovat s rodinou. Jituška mne vzala ke stolu a já mohla být u večeře s nejmilejšími - což bylo hrozně příjemné :-)) po jídle se dojedlo a čekalo se než přijedou pražáci na rozbalování dárků. Když dorazili, nestačila jsem zírat, jak je Matyášek (synovec) ukecanej :-)) Byli to pro mne příjemně ztrávený hodiny :-) večer jsem měla na Skypu Míšu, což není nic nového :-D Skypujeme si cca 6 hodin denně a jsme furt online pro sebe :-)) Prostě podpora jak má být :-)


S láskou :-)

25.12.2012 jsem rozbalovala dárečky s rodinkou v USA a byla jsem mile překvapená, kolik jsem toho dostala :-) Oblečení, kosmetiku, GPS, fotečky, knížky, diáře, Victoria Secret parfém, 200 USD a hlavně přáníčko s úžasným textem:


Něco málo tam chybí :-)

Celý týden mi rodinka dala v podstatě off, jen občas jsem musela malou pohlídat na pár hodinek. Na poslední chvíli jsem se s Kamčou dohodly na výletu v Atlantic City a mne poprvé čekala samostatná cesta po dálnici - po americký :-D hlavně jsem NIKDY nejela takovou vzdálenost (200km), tž strach samozřejmě byl :-) Co si budem nalhávat, když jsem vyjela z E-Z passu (poplatky) a najela jsem na 7-mi proudovou dálnici a ocitla se v jednom z nejrychlejších pruhů, moc vzduchu jsem k dispozici neměla :-D Speed limit je v USA na dálnici 55 na vnitrostátní a 65 na mezistátní - v mílích, což je kolem 110 km/h. Já ho poctivě dodržovala, dokonce jsem jela opravdu i takle rychle, ale ty auta mne stejně předjížděla :-D blázni. Když jsme se s Kamčou ubytovaly v Ramada Hotel (děs běs je slabý slovo), tak jsme se vydaly do města. Jezdí tam free shuttle, ale ten řidič byl šílenej, čekala jsem, kdy nás vysype :-D Prošly jsme si BoardWalk. To město se mi ani trochu nelíbilo, ale není nic krásnějšího, než stát na pláži a koukat jak se vytváří vlny v oceánu, ačkoliv pršelo :-)
Našly jsme super ,,buffet,, - zaplatily jsme cca 23 USD a mohly jsme sníst kolik se toho do náš vešlo, což bylo něco pro nás - pěkně jsme se obě přecpaly a pak se nemohly hnout :-D koupila jsem si kabelku, střevíčky a jely jsme se vypravit na večer :-)
Vyparáděný jsme vyrazily do kasína, kde jsem byla teda v podstatě zklamaná - Atlantic City by mělo být něco jako město hříchu na východním pobřeží, ale popravdě bylo všude poloprázdno :-D zašly jsme si do baru na PiňaColadu - další zklamání, vůbec nechutnala jak ta česká, ale zase moc příjemné prostředí - živá hudba :-) Zahrály jsme si automaty - vyhrála jsem 10 USD :-D a jely spinkat. Druhý den Kamča musela brzo domů, takže jsem do Whippany dorazila časně - kolem 14:00 :-)


Pokoj děs běs, ale tak na jednu noc :-)



We did :-))



Atlantický Oceán:-)


Dezertíky


Pina Colada


Resort Casino :-)


2 comments: