Sunday, May 12, 2013

Happy Second Mother´s Day

Začnu s událostí ze dneška - je Mother´s Day - v USA dost oblíbený svátek. Byla jsem venku s Kamčou a když jsem se vrátila později domů, u dveří mne čekala dárková taštička - s přáníčkem Happy Second Mother´s Day - Au-Pair´s Day a kosmetikou Minnie(haha chtěli něco růžového)!!! Moje Host Mum vždy říká, že jsem druhá maminka mojeho miminka a tk mi dopřáli oslavit tento svátek. Měla jsem slzy na krajíčku, nikdy jsem od žádný au-pair neslyšela nic podobného :-)



Na fotce vypadám jak didlina, ale nevadí :-)

Janča už je u nové host rodiny a vypadá to dobře :-) Chvilku mi trvalo než jsem si zvykla, že už mám pokoj zase jen pro sebe :D
Během toho co tu byla, jsme ZASE byli bez proudu, ale tentokrát JEN cca  hodinky - bylo to akční - téměř nám za barákem hořelo vedení a my tam samozřejmě musely jít očekovat, co se tam děje :))


To bílé je ohýnek :-O

A jinak jsme si udělaly poslední piknik na pláži v Mountain Lakes (bydlí tam Andy) - příjemné odpoledne v teplíčku.


Nádhera

Minulý pracovní týden byl šílenej - mimi nemocné a opravdu hodně protivné a v pátek už sem byla nemocná i já... Moje Host Mum mi v pátek odpo donesla Frozen Yoghurt, abych zvládla dokončit týden (páááni moje Host Family je fakt skvělá :-))

A víkend byl fajn. V pátek jsem sice musela na meeting, ale s holkama (Andy a Zuzka) jsme to tk trochu bojkotovaly a šly jsme nakupovat :-)
Další den přijela Kamča a jely jsme k Andy na oslavu 20. narozenin... Bylo to fajn, ale pak si k nám sedl nějákej známej Andy host family a můžu říct, že jsem slušně vychovaná! Takle SLIZKÝ chlapy nenávidim. Pořád po nás hrabal a byl to ten nejchytřejší člověk na planetě - no uznejte, sedíte na oslavě a někdo vás zkouší z historie, zemáku, přehledu.... WTF??? Měla jsem 100 chutí mu něco říct, ale slušnost, že jsem v cizím baráku, mi to nedovolila... Tak jsme se s Kamčou zvedly a odjely jsme. Daly jsme si kafčo ve Starbucks a já poprvé paralelně zaparkovala :D
Dneska jsme si daly procházku v Madisonu, odvezla jsem Kamču a jela do posilky... Tž jsem mrtvá :-)

A! Odpočítáváme 30 dní do příletu Michaela!!!!!

2 comments:

  1. to je od HF hezky :-) me taky dali prani, penizky a kytku a kdyz jsem se ptala proc, ze prece nejsem mama, tak prej ze "ne, ne, ty jsi jako jejich druha mama." (mame ted uz 8mesicni dvojcata a dvouletyho). tak me to moc potesilo no:)

    ReplyDelete
  2. Potesi to moc vid?:-) Aspon je videt ze si nas ceni :-)

    ReplyDelete